Verkosti logon omena
Verkosti logon omena

Koulutuspalvelut

Asiantuntevaa koulutusta verkkokoulutusten sisällöistä

Verkosti tarjoaa asiantuntevaa koulutusta verkkokoulutusten sisällöistä, kohdennettuna organisaationne henkilöstölle tai pienemmille ryhmille tarpeidenne mukaisesti. Koulutuksen sisällön voi valita omien vaatimustenne ja tavoitteidenne perusteella. Koulutus voi olla lyhyt, muutaman tunnin mikrokoulutus tai laajempi ja syvällisempi kokonaisuus – suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu.

Joustava ja mukautuva

Jokainen organisaatio on ainutlaatuinen, ja niin ovat sen koulutustarpeetkin. Verkostin koulutusvaihtoehdot ovat joustavia ja muokattavissa vastaamaan juuri teidän erityistarpeitanne. Voitte valita koulutuksen sisällöksi esimerkiksi:

 • Verkkopedagogiikka ja oppimisen teoriat
 • Digitaalisten oppimisympäristöjen tehokas hyödyntäminen
 • Verkkokurssien suunnittelu ja toteutus
 • Interaktiiviset ja osallistavat oppimismenetelmät
 • Arviointi ja palautteenanto digitaalisissa ympäristöissä

Koulutuksen muodot

Joustavia koulutusmuotoja, jotka voidaan sovittaa aikataulujenne ja resurssienne mukaan:

 • Mikrokoulutukset: Muutaman tunnin tiivistetty koulutus tietystä aiheesta.
 • Syvälliset koulutuskokonaisuudet: Laajemmat koulutusohjelmat, jotka kattavat useampia aihealueita ja sisältävät käytännön harjoituksia.
 • Yhteistyössä kehitetyt koulutuspalvelut: Teemme tiivistä yhteistyötä organisaationne kanssa kehittääksemme juuri teille sopivan koulutuskokonaisuuden, joka vastaa tarkasti tarpeitanne.

Johdon tuki -palvelut

Asiantuntevaa konsultointia ja organisointia verkkokoulutusten sisällöistä

Verkosti tarjoaa kattavia konsultointi- ja organisointipalveluja johdolle, jotka liittyvät verkkokoulutuksiin. Tarvitsetteko tukea organisaationne verkkokoulutusympäristön valintaan? Autamme mielellämme luomaan yhteisen kurssi-ilmeen ja -rakenteen, sekä laatimaan yhtenäiset ohjeistukset verkkokoulutukseen.

Tuki ja kartoitus

Kaipaatteko tukea omien suunnitelmien ja strategisten tavoitteiden tueksi tai kartoitusta parhaista käytännöistä? Verkosti on täällä auttamassa. Tarjoamme asiantuntevaa tukea muun muassa seuraavissa asioissa:

 • Verkkokoulutusympäristön valinta ja käyttöönotto: Autamme valitsemaan ja ottamaan käyttöön parhaiten tarpeitanne vastaavan oppimisympäristön.
 • Kurssi-ilmeen ja -rakenteen luominen: Kehitämme organisaationne näköisen ja toimivan kurssirakenteen.
 • Ohjeistusten laatiminen: Luomme selkeät ja yhtenäiset ohjeistukset verkkokoulutusten suunnitteluun ja toteutukseen.

Työpajat ja henkilöstön osallistaminen

Haluatteko järjestää henkilökunnalle työpajoja, joissa henkilökunta otetaan mukaan ideointiin ja suunnitteluun? Verkosti tarjoaa räätälöityjä työpajoja, joissa henkilöstö pääsee aktiivisesti osallistumaan ja tuomaan esiin omat ideansa. Tämä lähestymistapa varmistaa, että kaikki ovat sitoutuneita ja motivoituneita uuden oppimisympäristön käyttöönotossa.


Yhteistyö

Asiantuntevaa tukea verkkokoulutuksen hankkeisiin ja projekteihin

Kaipaatko toimijaa tai kouluttajaa mukaan verkkokoulutukseen liittyviin hankkeisiin, projekteihin tai tilaisuuksiin? Etsitkö tekijää verkkokoulutusten koordinointiin ja suunnitteluun? Verkosti tuo mielellään oman osaamisensa mukaan yhteisiin projekteihin, hankkeisiin ja tapahtumiin sekä laajempiin koordinointi- ja suunnitteluprojekteihin.

Asiantuntevaa tukea yhteistyöhön

Verkosti on valmis osallistumaan erilaisiin verkkokoulutukseen liittyviin hankkeisiin ja projekteihin tuoden mukanaan vankan kokemuksen ja asiantuntemuksen. Tarjoamme tukea muun muassa:

 • Verkkokoulutusten koordinointi: Autamme projektien koordinoinnissa ja hallinnassa, varmistaen sujuvan etenemisen ja laadukkaan lopputuloksen
 • Koulutusten suunnittelu: Kehitämme yhdessä toimivia ja tehokkaita koulutuskokonaisuuksia, jotka vastaavat organisaationne tarpeisiin ja tavoitteisiin.
 • Kouluttajana projekteissa ja hankkeissa: Tuomme asiantuntemuksemme suoraan käytäntöön koulutustilaisuuksissa.

Koulutustarjonnan laajentaminen

Tarvitsetteko organisaationne koulutustarjontaan verkkokoulutukseen liittyvää koulutusta, mutta kouluttaja puuttuu? Verkostilta voitte tilata kursseja, jotka kattavat sovitut verkkokoulutukseen liittyvät aiheet ja sisällöt. Verkosti suunnittelee kurssien sisällön ja kouluttaa osallistujia organisaationne edustajana – teiltä tulevat osallistujat ja koulutuksen puitteet.

Scroll to Top