Verkkokoulutuksen suunnittelua ja toteutusta asiantuntijan tuella!

Hyödynnä käytännönläheinen verkkokoulutus, jossa saat henkilökohtaista mentorointia ja konkreettisia työkaluja verkkokurssien suunnitteluun ja toteutukseen.

Ideasta käsikirjoitukseksi – verkkokurssi opettajille

Verkkokoulutuksesta on tullut välttämätön osa nykyaikaista opetusta, mutta monilla meistä on haasteita verkkokurssien suunnittelussa ja toteutuksessa. Tunnetko epävarmuutta uusien työkalujen käytössä ja koetko jääväsi yksin haasteiden kanssa. Ajanpuute, itseluottamuksen puute ja resurssien niukkuus voivat tehdä verkkokurssien luomisesta turhauttavaa.

Olitpa rehtori, joka etsii kustannustehokasta tapaa kehittää opettajien taitoja, kokopäiväinen opettaja, joka haluaa inspiroida opiskelijoita uusilla oppimiskokemuksilla, tai tuntiopettaja, joka kaipaa selkeitä työkaluja ja tukea verkkokurssien toteuttamiseen – tämä kurssi on suunniteltu juuri sinulle.

Mitä osallistujat saavat?

Kurssin aikana sinulla on mahdollisuus kehittää oma verkkokurssisuunnitelma, ja saat valmiit pohjat kurssin suunnitteluun sekä opiston verkkokoulutuksen suunnittelun käsikirjan tekemiseen. Näitä voit hyödyntää omassa työssäsi ja jakaa tietoa kollegoille.

Syvällinen ymmärrys verkkokurssien suunnittelusta

Osallistujat saavat kattavan käsityksen verkkokurssin suunnittelun ja käsikirjoittamisen tärkeistä vaiheista. Kurssilla opitaan jäsentämään kurssin sisältöä selkeäksi ja vaikuttavaksi kokonaisuudeksi, joka tukee oppimista ja pitää osallistujat motivoituneina koko kurssin ajan.

Käytännönläheiset työkalut ja menetelmät

Kurssilla osallistujille tarjotaan käytännönläheisiä työkaluja ja menetelmiä, jotka helpottavat verkkokoulutuksen toteutusta. Osallistujat oppivat tehostamaan kurssilla käytettävien digitaalisten välineiden ja oppimista tukevien menetelmien käyttöä. Näin opettajalla on valmius käyttää juuri niitä työkaluja, jotka parhaiten tukevat opetusta ja oppimistavoitteita.

Valmiit materiaalipohjat tueksi

Kurssin aikana osallistujat saavat käyttöönsä valmiit kurssisuunnitelma- ja verkkokurssin suunnittelun käsikirja -pohjat, joita voivat hyödyntää omassa opetustyössään ja verkkokoulutusten suunnittelussa. Näitä pohjia voi muokata omiin tarpeisiin sopiviksi, ja ne helpottavat kurssien suunnitteluprosessia myös jatkossa.

Kurssin kesto: 28.1.-28.2.2025
Kurssilla opit:
Suunnittelemaan verkkokurssin, joka on sekä innostava että selkeä
Käsikirjoittamaan kurssin sisältöä ja jaksottamaan kurssia tehokkaasti
Hyödyntämään työkaluja, jotka tukevat oppimista ja opettamista
Tekemään oman opistosi tarpeisiin soveltuvan verkkokoulutuksen suunnittelun käsikirjan
Kurssi koostuu lyhytkoulutuksista ja työpajoista, jotka pidetään Zoomin välityksellä. Käytämme Peda.net-ympäristöä, jossa voit seurata kurssimateriaaleja ja tallenteita omaan tahtiisi.
Hinta: Kurssin hinta 165 € (sis. alv 25 %) – normaalihinta 250 €. Maksutapana laskutus, lasku lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 21.1.2025.

Usein kysytyt kysymykset

Ilmoittautumisen yhteydessä saat luettavaksi peruutusehdot, tutustuthan niihin huolellisesti. Voit perua ilmoittautumisesi kuluitta koulutuksen tiedoissa näkyvään viimeiseen ilmoittautumispäivään 17.1.2024 saakka ottamalla yhteyttä.

Kyllä, kurssi pyritään toteuttamaan myös vähäisellä osallistujamäärällä. Kurssille otetaan max 20 osallistujaa. Kurssista järjestetään tarpeen mukaan toinen ryhmä, mikäli kurssille osallistujia on yli osallistuja max rajan.

Saat osallistumisohjeet Zoomiin ja Peda.net ympäristöön sähköpostitse ilmoittaumisajan päättymisen jälkeen.

Ostaessa kurssin osallistujan puolesta, täytä maksajan tiedot sille varattuun kohtaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Voit osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tarvitset lisäksi mikrofonikuulokkeet ja kameran. Tarkastathan etukäteen, että sinulla on mahdollisuus käyttää näitä koulutuksen aikana, erityisesti työpajoissa.

Koulutuksen koulutuspäivät ja työpajat toteutetaan Zoomin välityksellä. Koulutuksen aikana osallistujilla on käytössä Peda.net ympäristö.

Löydät kunkin koulutuspäivän tallenteen Peda.net ympäristöstä kyseisen koulutuspäivän jälkeen.
Työpajoja ei tallenneta, eli niistä ei ole saatavilla tallennetta jälkikäteen.

Sinulla on Peda.net ympäristön sisältö käytössäsi 3 kuukautta kurssin päättymisen jälkeen.

Koulutus ei ole opintopisteytettyä, eli koulutuksesta ei saa opintopisteitä. Koulutuksesta ei voi myöskään saada digitaalista osaamismerkkiä. Voit kuitenkin saada koulutuksesta todistuksen pyydettäessä.

Scroll to Top